WhatsApp / Telnr

06 - 345 15 770

Emailadres

info@ceracare.nl

Openingstijden

Ma t/m zon | ook avond | enkel op afspraak

CeraCare is gespecialiseerd in Brazilian Wax behandelingen.

Het ontharen van de schaamstreek door middel van een Brazilian Wax of Hollywood Wax is steeds meer in opkomst, ook in Nederland. Waxen is een methode van ontharen dat zorgt voor een zachte en gladde huid. De haartjes blijven dagen (meestal weken) langer weg dan na het scheren. Bij een ‘Hollywood Wax’ worden alle haren op de schaamstreek verwijderd. Indien u ervoor kiest om een smal streepje op de venusheuvel te laten staan dan heet dit een ‘Brazilian Wax’.

Een Hollywood/Brazilian Wax behandeling heeft de naam ‘matig tot best wel heel pijnlijk’ te zijn.

Deskundigheid, ervaring en begrip voor (de pijngrens van) de klant is dus van groot belang!

Veel bestaande schoonheidssalons voeren deze behandelingen ondermeer hierom niet uit of zijn hier niet in geschoold. Als gespecialiseerde salon in waxbehandelingen zoals de Brazilian Wax en de Hollywood Wax heeft CeraCare waxsalon haar deuren in 2010 in Breda geopend. 

‘Cera’ betekent ‘wax’ in het Portugees (de gesproken taal in Brazilië) en ‘Care’ staat voor ‘zorg’. In één woord is dit de service die ‘CeraCare’ als ontharingssalon aanbiedt. Bij CeraCare waxsalon komen hygiëne en een comfortabele behandeling op de eerste plaats. 

Uiteraard kun je bij CeraCare waxsalon ook terecht voor de klassieke behandelingen zoals ontharing van uw benen, bikinilijn, oksels, gelaat, etc.: