Behandelingen

SeraCare (voorheen: CeraCare) is gespecialiseerd in Brazilian Wax behandelingen.

Het ontharen van de schaamstreek door middel van een Brazilian Wax of Hollywood Wax is inmiddels niet meer in opkomst, maar reeds ook in Nederland bekend. 

Waxen is een methode van ontharen dat zorgt voor een zachte en gladde huid. De haartjes blijven dagen (meestal weken) langer weg dan na het scheren. Bij een ‘Hollywood Wax’ worden alle haren op de schaamstreek verwijderd. Indien je ervoor kiest om een smal streepje op de venusheuvel te laten staan dan heet dit een ‘Brazilian Wax’.

Een Hollywood/Brazilian waxbehandeling heeft de naam ‘matig tot best wel heel pijnlijk’ te zijn. Deskundigheid, veel ervaring en begrip voor iedere klant is dus erg belangrijk. Veel bestaande schoonheidssalons voeren deze behandelingen niet uit of blijken (achteraf) niet voldoende professioneel of geschoold.

Als gespecialiseerde salon in ontharingsbehandelingen heeft SeraCare (toen nog met de naam ‘CeraCare Waxsalon’) reeds in 2010 haar deuren in Breda geopend. Alle behandelingen worden met toewijding, precisie en persoonlijke aandacht uitgevoerd. 

  • Uiteraard kun je bij SeraCare ook terecht voor de klassieke behandelingen zoals ontharing van je benen, bikinilijn, oksels, gelaat, etc.
  • SeraCare behandelt géén mannen.
  • SeraCare onthaart met hars en wax, niet met IPL of laser.
Beveiligingscode:
security code
Vul beveiligingscode in:

Verstuur