CeraCare Waxsalon

CeraCare Waxsalon in Rijsbergen (nabij Breda) verzorgt ontharingen over het gehele lichaam door middel van wax en hars.

Waxen en harsen zijn methodes van ontharen die zorgen voor een zachte en gladde huid. De haartjes blijven vele dagen (meestal weken) langer weg dan na het scheren.

Bij harsen wordt striphars met een roller op de huid aangebracht (armen, benen, rug). De hars blijft ‘sticky’ en wordt met een papieren of katoenen strip zorgvuldig ingewreven en van de huid afgetrokken.

Bij waxen wordt filmwax met een houten spatel aangebracht. De wax ‘hardt uit’ en kan gemakkelijk met de hand van de gevoelige lichaamsdelen worden weggetrokken. Deze wax hecht zich enkel aan de haartjes en niet aan de huid -vergelijk het maar met kaarsvet- en wordt hierom gebruikt in het gezicht, oksels en de schaamstreek.

Bij een ‘Hollywood wax’ behandeling worden álle haren in het gebied tussen de benen (en billen) met filmwax verwijderd. Indien je er voor kiest om een smal streepje op de venusheuvel te laten staan dan heet dit een: ‘Brazilian wax’.

Een Hollywood/Brazilian waxbehandeling heeft de naam ‘matig tot best wel heel pijnlijk’ te zijn. Deskundigheid, veel ervaring en begrip voor iedere klant is dus erg belangrijk. Veel bestaande schoonheidssalons voeren deze behandelingen niet uit of blijken (achteraf) niet voldoende professioneel of geschoold.

CeraCare Waxsalon is in 2010 opgericht in Breda en gespecialiseerd in ‘Brazilian wax’ behandelingen. Eigenaresse Beatrijs voert tot op de dag van vandaag alle behandelingen uit met veel zorg en toewijding, precisie en persoonlijke aandacht. 

  • Uiteraard kun je bij CeraCare ook terecht voor de klassieke behandelingen, zoals ontharing van je armen, benen, tenen, bikinilijn, oksels, gelaat, etc.
  • CeraCare behandelt géén mannen.
  • CeraCare onthaart enkel met hars en wax, niet met IPL, SHR of laser.

PRIJSLIJST BEHANDELINGEN

Wie waxt mij?

Ik ben, toen ik destijds voor mijn stage in Porto woonde, regelmatig gewaxt door een Braziliaanse vrouw. Met mijn (donkere) haargroei had ik gemakkelijk een echte Zuid-Europeaanse kunnen zijn. Zij sprak slecht Engels, ik sprak slecht Portugees. Desalniettemin werd ik direct na mijn eerste bezoek een van haar vaste klanten.

Zelfs zonder veel woorden wist zij mij op mijn gemak te stellen en voerde ze vriendelijk en vakkundig haar werk uit. Sinds het begin van mijn pubertijd, toen het schaamhaar vrolijk begon te groeien, had ik mijzelf niet meer zo fris, glad en schoon gevoeld!

Deze herinnering is mij altijd bij gebleven. Pas jaren later ontdekte ik dat het ontharen van anderen met filmhars eigenlijk een heel leuke en dankbare bezigheid is. Hobby werd een bijverdienste en zodoende heb ik in 2010 ‘CeraCare Waxsalon’ opgericht.

Ik ben geschoold schoonheidsspecialiste en (MBE) gecertificeerd in het uitvoeren van de Brazilian Wax en Hollywood Wax.

Alvorens CeraCare destijds officieel te openen, heb ik veelvuldig familieleden en vriendinnen onder handen genomen om mijn kwaliteit en vakvaardigheid in zekerheid te stellen. Hierin ben ik naar ieders tevredenheid geslaagd. Enkele ervaringen van het eerste uur zijn te lezen als referentie.

Hartelijke groeten en tot ziens! Beatrijs van Oostveen.

CeraCare Academy

Wil jij ook goed, zelfverzekerd en veilig leren harsen en waxen?

Mijn kennis en ervaring deel ik graag met anderen. Bijvoorbeeld door het geven van groepslessen als ingehuurde docente aan De Schoonheidsschool in België.

Door CeraCare Academy worden ‘in huis’ individuele workshops verzorgd, met alle persoonlijke aandacht die nodig is voor het aanleren van de gespecialiseerde Brazilian/Hollywood waxbehandelingen.

Wil je hierover meer weten? Stuur mij een appje of mailtje en vraag de brochure met extra informatie aan.

Schrijf je direct in voor een workshop!

Referenties

Stefanie : “Tijdens mijn eerste Hollywood Wax voelde ik mezelf wat ongemakkelijk, omdat ik Beatrijs als zus en vriendin immers goed ken en zij mij. Ik heb dan ook even getwijfeld of dat ik de behandeling wilde doorzetten. Beatrijs heeft mij aangegeven dat ik niet over mijn eigen grens moest gaan, maar dat ik mijzelf geen zorgen hoefde te maken over de ‘intimiteit’ van de behandeling. Ik heb steeds de keuze gehad om te stoppen indien ik dit wilde, maar eigenlijk vergat ik als vanzelf mijn ongemakkelijke situatie, omdat we zo een ontspannen en leuk gesprek hebben gevoerd!”


Judith : “De handoplegging na het aftrekken van de wax op mijn huid, om de pijn te verzachten vind ik heel prettig, het helpt écht! Ik heb een wat lagere pijngrens en laat dit ook duidelijk merken. Tijdens mijn eerste behandeling en bezoek aan CeraCare schrok Beatrijs hier wel even van. Ze was erg meelevend en toonde veel begrip, maar gedurende het losmaken van de hars mag je je hierdoor niet laten afleiden. Want bij waxen geldt: niet twijfelen, maar trekken! Door mij weet ze dit nu heel goed te scheiden. Dat maakt dat ze goed zorgt voor mijn welzijn en tegelijkertijd voor slechts een kórte pijn!”


Sofie : “Telkens als mijn vakantie in het zicht komt, bel ik CeraCare voor een afspraak. Ik haat het scheren op de camping en de stoppeltjes langs mijn bikini. Dus ik kies voor het gemak wanneer ik de zon opzoek: een Hollywood Wax! Ondanks haar handigheid en snelheid heeft Beatrijs soms best wat tijd nodig om mijn door het hele jaar heen geschoren bikinlijn te ontharen. Mijn haartjes worden daar ook zo stug van! Ze werkt heel precies, alle haartjes móeten weg van haar 😉 Ik ga zonder vrees naar haar toe, en het resultaat is zó fijn: ik ben weer helemaal glad & gereed voor het strand!”

Contact

Afspraak maken

Afspraken op maandag t/m zaterdag (ook avonduren) kunnen worden ingepland via WhatsApp, Telefoon of e-Mail. Liever eerst een kennismaking of meer informatie opvragen? Dat kan natuurlijk ook:

Whatsapp/bel 06 – 345 15 770 of e-mail naar info@ceracare.nl

CeraCare onthaart enkel vrouwen (geen mannen).

Adres

Warande 18 Rijsbergen

Routebeschrijving/Plattegrond

Parkeren kan gratis voor de deur (op straat aan de kant van de voortuin).

Openbaar vervoer: Uitstap bushalte ‘Burgemeester Gommersstraat’ (vanuit Breda lijn 115 richting Zundert).

CERACARE WEBWINKEL

CeraCare levert complete pakketten met alle benodigdheden om professioneel te kunnen starten met harsen en/of waxen.

De pakketten zijn met deskundigheid en precisie samengesteld door de ervaren waxspecialiste, docente en oprichtster van CeraCare Waxsalon en CeraCare Academy.

Alle aangeboden producten uit het assortiment worden ook door haarzelf al jarenlang toegepast tijdens ontharingsbehandelingen en opleidingen/workshops.

Zij heeft een persoonlijke selectie gemaakt met de beste materialen en wax/harsproducten uit productlijnen van diverse goede merken.

De pakketten en losse producten uit het assortiment kunnen tegen scherpe prijzen door zowel particulieren als ondernemingen besteld worden.

Bezoek de webwinkel van CeraCare!