Leren Waxen & Harsen

Wil je ook leren om jezelf of anderen te ontharen door middel van harsen en waxen? CeraCare biedt zeer goede en professionele workshops en opleidingen aan. Dit wil zeggen dat je waar krijgt voor je geld:

  • Beatrijs deelt graag adviezen en jarenlange opgedane kennis en salonervaringen met je. Dit maakt ook de theorie interessant en leerzaam.
  • Het toepassen van hygiëne en geduld is een schone zaak. Zelfvertrouwen krijgen en dit uitstralen naar je klant ook. Dit lukt door te leren, te doen en te herhalen. CeraCare laat je oefenen en leren, zodat jij daarna met plezier de nodige herhalingen zult gaan uitvoeren.
  • Je hoeft zelf (nog) geen producten aan te schaffen. Tijdens de opleiding zorgt CeraCare hiervoor. Je hoeft dus zelf niets mee te nemen (mag natuurlijk wel). Het is namelijk veel handiger én voordeliger voor jou, wanneer je pas na de les(sen) jouw materialen en benodigdheden aan gaat aanschaffen, zodat je precies weet wát je nodig hebt, hoeveel je nodig hebt en naar welke kwaliteit en merk je persoonlijke voorkeur uitgaat.
  • Wil je in een (eigen) salon gaan werken? Ondernemen heb je soms al van nature, maar kun je ook aanleren. En waar een wil is, is CeraCare… en die helpt je een heel eind verder op weg.
  • Beatrijs heeft een flinke dosis doceerervaring en draagt haar passie met enthousiasme en geduld over haar cursisten, op haar vriendelijke en vermakelijke eigen wijze…

Vraag de brochure aan of een verzoek om meer informatie: