Introductie van de webshop…

Héhé, eindelijk een momentje voor jezelf! Hoera!

Door Corona ben ik met de CeraCare salon tijdelijk gesloten en ik vind het stiekem heerlijk om mezelf met een lekkere kop thee en dekentje in de bank te nestelen.

Wat doe jij zoal de hele dag? Heb jij tijd en zin om jezelf te verwennen?

Mijn vaste klanten mis ik wel. Onze leuke en bijzondere gesprekken. Ik vraag me geregeld af hoe het met ‘mijn waxvriendinnen’ gaat. Ik verlang weer naar mijn werk. Zelfs naar de administratie en het inplannen van afspraken.

Intussen probeer ik creatief en ondernemend bezig te blijven. Er is ruim tijd besteed aan hobby’s en de website is vernieuwd. En hoe zal ik bekend maken, dat ik ook een webwinkel geopend heb?

In de ‘MeTime! Breda’ online shop zijn allemaal producten verkrijgbaar die jouw leven even on hold zetten, maar dan wel zodanig dat je je kunt ontspannen en verzorgen. En jezelf weer vrouwelijk (en vrolijk) voelen.

Doordat ik veel aandacht besteed aan de verzorging van onze vrouwelijkheid, zoals aan de uitvoering van een ‘Brazilian Wax’ ontharing, heb ik -behalve waxproducten- ook een kruidenstoombehandeling in het CeraCare assortiment opgenomen.

Met persoonlijke zorg heb ik diverse soorten kruiden en bloemen geselecteerd om te dienen als basis voor een vaginaal stoombadje. Hiermee kun je zelf thuis aan de slag…

Een ‘vaginale stoombehandeling’… het klinkt misschien wat vreemd, maar het is echt puur genieten… van een zalige warmte en de geur van kruiden en bloemen. Het geeft je een superfijn intens en schoon gevoel!


Dan nu… weer iets heel anders:

Inmiddels ben alweer enige tijd samen met mijn vriend enthousiast aan het pottenbakken. Het is ontzettend leuk om te doen, ambachtelijk werk, je komt er in een soort flow van! We hebben van onze garage een atelier gemaakt. En we verkopen potten en koppen -die allemaal uniek zijn en geen enkele mok is hetzelfde- vanuit onze Pottery in Rijsbergen.

In de salon schenk ik je graag een heerlijke mok gevuld met MeTime! Tea. Helaas kan dit momenteel niet.

Maar ook thuis smaakt deze speciale thee net zo lekker. Haal de luxe beleving van een ‘horeca-drankje’ naar je toe. Want overal kun je een fijne ervaring hebben… met een moment voor jezelf, positieve gedachten en de juiste ingrediënten!

Je kunt ook zelf een MeTime! pakket samenstellen. Kies de lekkere kruiden of gedroogde bloemen (of blend) voor je favoriete thee en een met de hand gemaakte mok. Het wordt met plezier mooi ingepakt en als origineel geschenk afgeleverd.

Liefs van mij.

P.S. Enjoy your ‘MeTime!’