WhatsApp / Telnr

06 - 345 15 770

Emailadres

info@ceracare.nl

Openingstijden

Ma t/m zon | ook avond | enkel op afspraak

Ik ben, toen ik destijds voor mijn stage in Porto woonde, regelmatig gewaxed door een Braziliaanse vrouw. Met mijn (donkere) haargroei had ik gemakkelijk een echte Zuid-Europeaanse kunnen zijn. Zij sprak slecht Engels, ik sprak slecht Portugees. Desalniettemin werd ik direct na mijn eerste bezoek een van haar vaste klanten. Zelfs zonder veel woorden wist zij mij op mijn gemak te stellen en voerde ze vriendelijk en vakkundig haar werk uit. Sinds het begin van mijn pubertijd, toen het schaamhaar vrolijk begon te groeien, had ik mijzelf niet meer zo fris, glad en schoon gevoeld!

Deze herinnering is mij altijd bij gebleven. Pas jaren later ontdekte ik dat het ontharen van anderen met filmhars eigenlijk een heel leuke en dankbare bezigheid is.

Zodoende werd hobby een bijverdienste. Ik ben schoonheidsspecialiste geworden en (MBE) gecertificeerd in het uitvoeren van de Brazilian Wax en Hollywood Wax. Medio 2010 heb ik ‘CeraCare’ opgericht.

Alvorens CeraCare waxsalon officieel te openen, heb ik veelvuldig familieleden en vriendinnen onder handen genomen om mijn kwaliteit en vakvaardigheid in zekerheid te stellen. Hierin ben ik naar ieders tevredenheid geslaagd en daarmee heb ik reeds een (vaste) klantenkring opgebouwd!

Enkele ervaringen zijn te lezen als referentie.

Hartelijke groetjes, Beatrijs.

Stefanie : “Tijdens mijn eerste Hollywood Wax voelde ik mezelf wat ongemakkelijk, omdat ik Beatrijs als zus en vriendin immers goed ken en zij mij. Ik heb dan ook even getwijfeld of dat ik de behandeling wilde doorzetten. Beatrijs heeft mij aangegeven dat ik niet over mijn eigen grens moest gaan, maar dat ik mijzelf geen zorgen hoefde te maken over de ‘intimiteit’ van de behandeling. Ik heb steeds de keuze gehad om te stoppen indien ik dit wilde, maar eigenlijk vergat ik als vanzelf mijn ongemakkelijke situatie, omdat we zo een ontspannen en leuk gesprek hebben gevoerd!”

Judith : “De handoplegging na het aftrekken van de wax op mijn huid, om de pijn te verzachten vind ik heel prettig, het helpt écht! Ik heb een wat lagere pijngrens en laat dit ook duidelijk merken. Tijdens mijn eerste behandeling en bezoek aan CeraCare schrok Beatrijs hier wel even van. Ze was erg meelevend en toonde veel begrip, maar gedurende het losmaken van de hars mag je je hierdoor niet laten afleiden. Want bij waxen geldt: niet twijfelen, maar trekken! Door mij weet ze dit nu heel goed te scheiden. Dat maakt dat ze goed zorgt voor mijn welzijn en tegelijkertijd voor slechts een kórte pijn!”

Sofie : “Telkens als mijn vakantie in het zicht komt, bel ik CeraCare voor een afspraak. Ik haat het scheren op de camping en de stoppeltjes langs mijn bikini. Dus ik kies voor het gemak wanneer ik de zon opzoek: een Hollywood Wax! Ondanks haar handigheid en snelheid heeft Beatrijs soms best wat tijd nodig om mijn door het hele jaar heen geschoren bikinlijn te ontharen. Mijn haartjes worden daar ook zo stug van! Ze werkt heel precies, alle haartjes móeten weg van haar 😉 Ik ga zonder vrees naar haar toe, en het resultaat is zó fijn: ik ben weer helemaal glad & gereed voor het strand!”