WhatsApp / Telnr

06 - 345 15 770

Emailadres

info@ceracare.nl

Openingstijden

Ma t/m zon | ook avond | enkel op afspraak

Ik ben, toen ik destijds voor mijn stage in Porto woonde, regelmatig gewaxt door een Braziliaanse vrouw. Met mijn (donkere) haargroei had ik gemakkelijk een echte Zuid-Europeaanse kunnen zijn. Zij sprak slecht Engels, ik sprak slecht Portugees. Desalniettemin werd ik direct na mijn eerste bezoek een van haar vaste klanten.

Zelfs zonder veel woorden wist zij mij op mijn gemak te stellen en voerde ze vriendelijk en vakkundig haar werk uit. Sinds het begin van mijn pubertijd, toen het schaamhaar vrolijk begon te groeien, had ik mijzelf niet meer zo fris, glad en schoon gevoeld!

Deze herinnering is mij altijd bij gebleven. Pas jaren later ontdekte ik dat het ontharen van anderen met filmhars eigenlijk een heel leuke en dankbare bezigheid is.

Zodoende werd hobby een bijverdienste. Ik ben schoonheidsspecialiste geworden en (MBE) gecertificeerd in het uitvoeren van de Brazilian Wax en Hollywood Wax. Medio 2010 heb ik ‘CeraCare’ opgericht.

Alvorens CeraCare waxsalon officieel te openen, heb ik veelvuldig familieleden en vriendinnen onder handen genomen om mijn kwaliteit en vakvaardigheid in zekerheid te stellen. Hierin ben ik naar ieders tevredenheid geslaagd en daarmee heb ik reeds een (vaste) klantenkring opgebouwd!

Enkele ervaringen zijn te lezen als referentie.

Hartelijke groetjes, Beatrijs van Oostveen.